Valutor:

Frakt & Retur

Frakt & Returer
EMS, som vanligtvis är inom en vecka (3-7 dagar) för transport. Om du har särskilda frakt krav, vänligen meddela oss.

Vi garanterar de nödvändiga engångs leverans order placeras och transfereringar. Och ett spårningsnummer kommer att skickas så snart som varorna levereras ut. Men vi kan inte kontrollera status för din försändelse när den lämnar vår leveransavdelning. Orsaken till förseningen kan bero på väder problem eller andra omständigheter utanför vår kontroll.

För enkelhetens skull och skydda våra kunder, erbjuder vi möjligheten att sjöfarten din beställning kräver direkt signatur. Observera att valet att acceptera ditt paket utan att behöva för undertecknande, måste de vara ansvariga för thatshould ditt paket försvinner under transporten eller efter förlossningen.

Returer & Byten

Här i vår webbutik, strävar vi efter att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter och tjänster. Vi vet att online shopping är inte ofta i dina förväntningar, när du får din beställning. Du måste kontakta oss innan du skickar poster. Observera inte inklusive frakt och hanteringskostnader, retur eller utbyte. Dessutom kan vi inte vara ansvarig för förlorade försändelser Omdömen Transaktions

Trading är att följa samma riktlinjer, i gengäld, de måste inom 15 dagar från mottagandet datum, oanvända, oskadade, och tillsammans med alla originalförpackning. För Annullering

Inom 24 timmar efter betalning om du vill annullera din beställning, vänligen kontakta oss. Efter beställningen har skickats kommer att behandlas som en begäran om uppsägning, i enlighet med returpolicy.
tillbaka